Alte nenorociri o pandesc pe Elena Udrea. DNA a trimis doua noi cereri pe numele fostului candidat la presedintie – Cap Limpede

Alte nenorociri o pandesc pe Elena Udrea. DNA a trimis doua noi cereri pe numele fostului candidat la presedintie

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a luat vineri in discutie alte doua cereri ale DNA pe numele Elenei Udrea, una privind incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar, iar cealalta de retinere si arestare preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar, cereri pe care le-a trimis Comisiei juridice pentru intocmirea de rapoarte.

„Am avut doua scurte cereri, una din partea procurorului general pentru un nou dosar, o noua ridicare de imunitate pentru deputatul Elena Udrea intr-o cauza strict legata de activitate domniei sale de ministru al Dezvoltarii Regionale, in cea de a doua ministrul Justitiei cere ridicarea imunitatii, retinerea si arestarea preventiva in cel de-al doilea dosar ‘Gala Bute’. Cele doua dosare care sunt deja in lucru la Comisia juridica au si doua cereri de retinere si arestare preventiva. Pentru cel cu retinere si arestare preventiva termenul este de trei zile, pana luni inclusiv raportul, pentru celalalt nu exista niciun termen nici in lege, nici in Constitutie, nici in Regulament, dar noi incercam deindata sa facem si acest dosar. Este acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii”, a spus Zgonea la finalul sedintei Biroului permanent al Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

El a adaugat ca in plenul de luni este posibil sa fie votate trei dintre cererile DNA, doua de ridicare a imunitatii in dosarele „Gala Bute” si „Microsoft” si una cu privire la arestarea preventiva.

„Luni in plen vom avea sustinerea din partea doamnei deputat, daca este cazul, a punctului sau de vedere si votul cu bile. Asta ne aduce in situatia in care daca incepem la 17,30 sedinta probabil ca pe la ora 21,00 vom incheia. Se va vota fiecare cerere in parte cu bile”, a mentionat Zgonea.

Loading...

Sursa: Hotnews

Alte nenorociri o pandesc pe Elena Udrea. DNA a trimis doua noi cereri pe numele fostului candidat la presedintie was last modified: februarie 6th, 2015 by Zeno Ferenc

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close