Acasă Multimedia Fotogalerie Alimente care contribuie direct la curatarea si mentinerea ficatului!

Alimente care contribuie direct la curatarea si mentinerea ficatului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ficatul trebuie sa functioneze mereu la capacitati maxime pentru a procesa toxinele din organism si grasimile, astfel ca trebuie sa luam in vedere cu ce alimente putem ajuta acest organ vital sa se curete si sa se mentina in forma:

Exista o serie de alimente naturale, simple, care se gasesc cam oriunde, si care au efecte aproape miraculoase asupra ficatului nostru. Mai departe, efectele se resimt la nivelul intregului organism.

10. Usturoiul

TOP 10 Alimente care contribuie direct la curatarea si mentinerea ficatului!10Doar o mica cantitate de usturoi contine enzimele necesare care pun in miscare ficatul si ajuta la eliminarea toxinelor din corp. Usturoiul mai contine alicina si selenium, doua substante care curata ficatul.

 

9. Grapefruitul

TOP 10 Alimente care contribuie direct la curatarea si mentinerea ficatului!9Foarte bogat in vitamina C si antioxidanti, grapefruitul creste capacitatea naturala a ficatului de procesare. Un simplu pahar de suc de grapefruit ajuta la cresterea productiei ficatului de enzime care detoxifica organismul.

 

8. Radacinoase si morcovi

TOP 10 Alimente care contribuie direct la curatarea si mentinerea ficatului!8Radacinoasele sunt bogate in general in beta-caroteni, astfel ca mancand constant morcovi, spre exemplu, putem ajuta ficatul sa functioneze normal si ne ajutam pe noi insine.

 

 

Continuarea pe LikeNews.ro!