Cap Limpede

Monden

Alexandru Arsinel: “Incep sa ma gandesc ca-mi pare rau ca m-am nascut in tara asta”

Alexandru Arsinel a fost acuzat ca a primit un rinichi doar pentru ca este un VIP, actorul reactionand neasteptat, potrivit yahoo.ro.

“M-as fi mirat sa nu apara si rautati. Sunt niste rautati inerente, care apartin acestui popor. Daca ati discuta cu doctorul Lucan, cred ca v-ati lamuri despre ce este vorba. A fost o sansa, poate ca Dumnezeu a vrut sa mi-o trimita. N-as dezvolta foarte mult, pentru ca efectiv intru intr-o stare de depresie si incep sa ma gandesc ca-mi pare rau ca m-am nascut in tara asta”, a declarat Alexandru Arsinel.

Declaratia vine dupa ce Emanuel Ungureanu, de la Asociatia pentru solidaritate si empatie “Claudia Safta”, i-a trimis lui Arsinel o scrisoare deschisa, in care il acuza ca a primit un rinichi la doar trei zile dupa ce a solicitat transplantul si ca nu a facut nicio zi de dializa, fiind favorizat deoarece este o persoana cunoscuta.

“Eu cred ca daca aveati 70 de ani si nu erati un VIP, nu ati fi primit acel rinichi”, se arata in scrisoare.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-44731").on("click", function(){ $(".com-click-id-44731").show(); $(".disqus-thread-44731").show(); $(".com-but-44731").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});