Atentatele de la Paris au starnit o panica la nivelul intregului continent, iar frica de bombe a ajuns si in Romania. O alerta cu bomba a fost data in municipiul Piatra Neamt.

„Cea care a abandonat geanta este o persoana fara adapost din municipiul Piatra Neamt. A pus geanta acolo si a plecat sa caute prin gunoaie cu ideea ca se va intoarce sa o recupereze. Alerta cu bomba a fost ridicata, dar echipele SRI continua procedurile”, a afirmat subinspectorul Elena Bulgarea, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, conform Agerpres.

Joi dimineata, o patrula de ordine publica a descoperit o geanta abandonata pe o cutie de protectie a gazelor naturale din fata unei statii de carburanti din centrul municipiului Piatra Neamt.

Perimetrul a fost inchis traficului rutier pe o raza de 500 de metri, dar pietonii s-au putut apropia la circa 100 de metri.

„Patrula de ordine publica a descoperit in imediata vecinatate a statiei de carburanti o poseta si o geanta abandonata suspect. Patrula a facut sesizare, iar la fata locului s-au deplasat specialistii pirotehnisti si din cadrul SRI. Zona a fost inchisa traficului rutier si pietonal”, a declarat subinspector Elena Bulgarea.

Benzinaria se afla in centrul municipiului Piatra Neamt, iar in imediata vecinatate se afla blocuri de locuit si un centru comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.