Acasă Stirile zilei Alerta de atentat cu bomba intr-un oras din Romania! SRI s-a mobilizat...

Alerta de atentat cu bomba intr-un oras din Romania! SRI s-a mobilizat instant

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Atentatele de la Paris au starnit o panica la nivelul intregului continent, iar frica de bombe a ajuns si in Romania. O alerta cu bomba a fost data in municipiul Piatra Neamt.

„Cea care a abandonat geanta este o persoana fara adapost din municipiul Piatra Neamt. A pus geanta acolo si a plecat sa caute prin gunoaie cu ideea ca se va intoarce sa o recupereze. Alerta cu bomba a fost ridicata, dar echipele SRI continua procedurile”, a afirmat subinspectorul Elena Bulgarea, purtatorul de cuvant al Politiei Neamt, conform Agerpres.

Joi dimineata, o patrula de ordine publica a descoperit o geanta abandonata pe o cutie de protectie a gazelor naturale din fata unei statii de carburanti din centrul municipiului Piatra Neamt.

Perimetrul a fost inchis traficului rutier pe o raza de 500 de metri, dar pietonii s-au putut apropia la circa 100 de metri.

„Patrula de ordine publica a descoperit in imediata vecinatate a statiei de carburanti o poseta si o geanta abandonata suspect. Patrula a facut sesizare, iar la fata locului s-au deplasat specialistii pirotehnisti si din cadrul SRI. Zona a fost inchisa traficului rutier si pietonal”, a declarat subinspector Elena Bulgarea.

Benzinaria se afla in centrul municipiului Piatra Neamt, iar in imediata vecinatate se afla blocuri de locuit si un centru comercial.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos