ALEGERI IN PDL. Democrat-liberalii se reunesc, astazi, la Conventia Nationala Extraordinara a PDL, pentru a-si alege presedintele dintre candidatii Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.

Actualul presedinte Vasile Blaga candideaza cu motiunea “Romania dreapta. Politica dincolo de lozinci”, motiunea Elenei Udrea se intituleaza “Noul Partid Democrat Liberal. O noua Romanie”, iar cea a Monicai Macovei se numeste “Reformistii”.

La Conventie este invitat special si seful statului, care si-a facut publice, in mai multe randuri, opiniile despre situatia din formatiune precum si criticile la adresa lui Vasile Blaga.

Loading...

Traian Basescu s-a declarat in favoarea candidaturii Elenei Udrea si a spus despre pe actualul presedinte al partidului ca nu mai are potential de crestere.

“Eu tin la Blaga foarte mult, dar ii spun stop, pentru ca ingropi PDL, si nu as vrea sa il ingropi. Vasile nu mai are potential de crestere”, a fost cea mai recenta declaratie a sa referitoare la Vasile Blaga.

“Am vazut pozitiile domnului presedinte Traian Basescu, ma bucura ca a zis ca tine la mine si eu tin la domnia sa, pe de alta parte, soarta partidului va fi stabilita de cei 5.000 de delegati la Conventie. Ma voi supune votului lor. Lumea va vedea si va avea toate datele sa
Circul Politic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!