Acasă Life Dezvoltare Personala Alege cartea care corespunde zilei tale de nastere! Ai putea afla ceva...

Alege cartea care corespunde zilei tale de nastere! Ai putea afla ceva uimitor…

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cartile de joc sunt inspirate din natura umana iar semnificatia lor poate spune multe despre ce fel de persoana esti. Urmareste tabelul alaturat si gaseste ziua de nastere iar apoi citeste descrierea personalitatii tale dar si ceea ce iti rezerva viitorul. 

Semnificatia semnelor din cartile de joc

 

carti

Inima rosie

Latura pozitiva: sensibila, afectuoasa, senzuala si grijulie; daca iti corespunde acest semn inseamna ca esti plina de viata, iubitoare, romantica si creativa.

Latura negativa: poti fi manipulata usor din punct de vedere emotional, esti invidioasa, ranchiunoasa si te urmareste dorinta de razbunare.

Trefla

Latura pozitiva: curioasa, comunicativa si creativa; crezi cu tarie in puterea intentiilor si a ideilor tale, iti plac cuvintele si esti in permanenta in cautarea adevarului.

Latura negativa: iti place sa folosesti cuvintele drept arme impotriva celor care te supara si iti place sa exagerezi adevarul.

Rombul

Latura pozitiva: cu picioarele pe pamant, practica, analitica si materialista; iti place sa evaluezi lumea dupa propriile standarde.

Latura negativa: te atasezi usor de bani si de bunuri; valorile tale in viata sunt definite de lucrurile materiale si personale.

Inima neagra

Latura pozitiva: teoretica, inteligenta, disciplinata, sufletista si cu o puternica dorinta de evolutie. Inimile negre sunt un conglomerat de experiente. Iti place sa conduci, sa detii puterea.

Latura negativa: te concentrezi uneori pe lucruri lipsite de importanta si pierzi din vedere lucrurile esentiale, care te-ar putea ajuta cu adevarat pe viitor.

Semnificatia numerelor in pagina urmatoare >>>>>>>

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos