Reteaua extremista Al-Qaida a difuzat o inregistrare video in ziua comemorarii atentatelor din 11 septembrie in care ameninta Statele Unite ca pregatesc un holocaust impotriva americanilor musulmani, au anuntat miercuri centrele de supraveghere a site-urilor islamiste.

Inregistrarea video a fost difuzata de forumurile de promovare a jihadului, potrivit site-urilor IntelCenter si SITE. Aceasta contine interventiile liderului Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, si purtatorului sau de cuvant american Adam Gadahn.

Gadahn respinge afirmatiile presedintelui Barack Obama potrivit carora Statele Unite nu sunt in razboi impotriva islamului. „America este univoca in opozitia sa fata de islam in calitate de sistem politic”, a declarat el.

In ceea ce priveste avioanele americane fara pilot folosite pentru eliminarea oficialilor Al-Qaida, Adam Gadahn declara: „Astazi, americani musulmani sunt ucisi in Yemen, maine vor fi ucisi la New York si Los Angeles. Pregatiti-va pentru holocaust”.

Exista si alti oficiali ai retelei care apar in aceasta inregistrare video de 90 de minute realizata in araba, engleza si urdu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.