Cap Limpede

Monden

Al Bano si Romina Power vor canta din nou impreuna pe aceeasi scena! VIDEO

Al Bano si Romina Power vor canta din nou impreuna, pe 17 si 18 octombrie, la Moscova, dupa 14 ani de la divortul lor, potrivit mediafax.ro.

Cantaretul italian, care in Rusia este un star, fiind supranumit „Maestro Felicità”, a convins-o pe fosta sa sotie sa i se alature pe scena, in urma unor negocieri secrete intermediate de un om de afaceri rus.

In cele din urma, Romina Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot.

„Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna”, ar fi spus Romina Power, potrivit revistei Gente.

Al Bano, in varsta de 70 de ani, si Romina Power, in varsta de 61 de ani, vor canta la Moscova pe 17 si 18 octombrie, in cadrul unui festival dedicat muzicii italiene, care va avea loc la Crocus City Hall, potrivit programului publicat pe site-ul acestei sali de concerte din Rusia.

Conform afisului de promovare al celor doua concerte, Romina Power va fi „invitatul de onoare” al lui Al Bano in cadrul acestor show-uri.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-41809").on("click", function(){ $(".com-click-id-41809").show(); $(".disqus-thread-41809").show(); $(".com-but-41809").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});