Ai un laptop Sony Vaio? Compania care l-a produs iti cere sa nu-l mai FOLOSESTI – Cap Limpede

Ai un laptop Sony Vaio? Compania care l-a produs iti cere sa nu-l mai FOLOSESTI

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Gigantul japonez in domeniul electronic Sony a indemnat vineri posesorii de laptopuri din seria Vaio Fit 11A sa „inceteze imediat” sa le utilizeze, din cauza unei proleme la baterie si anunta remedierea gratuita a problemei acestor dispozitive.

„Exista un risc de supraincalzire a bateriei, care ar putea avaria o parte a calculatorului”, a anuntat grupul intr-un comunicat, citat de Mediafax.

Aproximativ 25.905 de unitati au fost livrate, pana in prezent, la nivel mondial, a precizat un purtator de cuvant.

„Cerem clientilor sa-si opreasca imediat laptopul, sa scoata cablul din priza si din computer si sa inceteze sa-l foloseasca”, a scris Sony in comunicat.¬†Tocmai studiem controlarea si repararea gratuita a produselor afectate”, a adaugat grupul.

Potrivit unui purtator de cuvant, bateriile vizate nu sunt modele Sony, ci au fost furnizate de grupul Panasonic-Sanyo, unul dintre cei doi cei mai mari producatori de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial.

Loading...

Vaio Fit 11A este un nou model de laptop „multi-flip”, a carui particularitate consta in faptul poate fi transformat in tableta, ercanul putand sa fie suprapus peste tastatura.

Sony comercializeaza modelul si in Romania.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close