Gigantul japonez in domeniul electronic Sony a indemnat vineri posesorii de laptopuri din seria Vaio Fit 11A sa „inceteze imediat” sa le utilizeze, din cauza unei proleme la baterie si anunta remedierea gratuita a problemei acestor dispozitive.

„Exista un risc de supraincalzire a bateriei, care ar putea avaria o parte a calculatorului”, a anuntat grupul intr-un comunicat, citat de Mediafax.

Aproximativ 25.905 de unitati au fost livrate, pana in prezent, la nivel mondial, a precizat un purtator de cuvant.

„Cerem clientilor sa-si opreasca imediat laptopul, sa scoata cablul din priza si din computer si sa inceteze sa-l foloseasca”, a scris Sony in comunicat. Tocmai studiem controlarea si repararea gratuita a produselor afectate”, a adaugat grupul.

Potrivit unui purtator de cuvant, bateriile vizate nu sunt modele Sony, ci au fost furnizate de grupul Panasonic-Sanyo, unul dintre cei doi cei mai mari producatori de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial.

Vaio Fit 11A este un nou model de laptop „multi-flip”, a carui particularitate consta in faptul poate fi transformat in tableta, ercanul putand sa fie suprapus peste tastatura.

Sony comercializeaza modelul si in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.