Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Ai orgolii in viata de cuplu!? Citeste aceasta pilda si nu vei mai dormi certat niciodata!

Doi soti, un barbat si o femeie, pentru niste nimicuri, s-au certat. Se mai intampla in familie, chiar si in familiile crestine. Si nu vorbeau. Fiecare o facea pe suparatul, fiecare il considera pe celalalt ca e vinovat si nu voia nici unul sa rupa tacerea; mai ales barbatul, care se considera superior, fiind si om de afaceri.
La un moment dat, barbatul trebuia sa plece intr-o calatorie de afaceri si avea avion a doua zi dimineata.
De obicei, cand trebuia sa se scoale mai de dimineata, il trezea sotia, dar acum, fiind hotarat sa nu rupa el tacerea primul, nu i-a zis sotiei sa-l trezeasca. Totusi avea nevoie se trezeasca mai de dimineata, de aceea, fiind mai „intelept” (ca de obicei), a scris pe o bucata de hartie „Te rog sa ma trezesti la ora 5“ si a lasat biletul unde stia ca sotia o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si vede ca este ora 9 si ca a pierdut avionul.
Furios, tocmai se pregatea sa se certe iar cu sotia lui pentru ca nu l-a trezit, cand, langa pat, ce credeti ca observa: langa hartia pe care scrisese el seara „Te rog sa ma trezesti la ora 5“, era un biletel pe care scria „Este ora 5. Trezeste-te !”.
Fara… cuvinte.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-77664").on("click", function(){ $(".com-click-id-77664").show(); $(".disqus-thread-77664").show(); $(".com-but-77664").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});