Acasă Life Dezvoltare Personala Ai orgolii in viata de cuplu!? Citeste aceasta pilda si nu vei...

Ai orgolii in viata de cuplu!? Citeste aceasta pilda si nu vei mai dormi certat niciodata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Doi soti, un barbat si o femeie, pentru niste nimicuri, s-au certat. Se mai intampla in familie, chiar si in familiile crestine. Si nu vorbeau. Fiecare o facea pe suparatul, fiecare il considera pe celalalt ca e vinovat si nu voia nici unul sa rupa tacerea; mai ales barbatul, care se considera superior, fiind si om de afaceri.
La un moment dat, barbatul trebuia sa plece intr-o calatorie de afaceri si avea avion a doua zi dimineata.
De obicei, cand trebuia sa se scoale mai de dimineata, il trezea sotia, dar acum, fiind hotarat sa nu rupa el tacerea primul, nu i-a zis sotiei sa-l trezeasca. Totusi avea nevoie se trezeasca mai de dimineata, de aceea, fiind mai „intelept” (ca de obicei), a scris pe o bucata de hartie „Te rog sa ma trezesti la ora 5“ si a lasat biletul unde stia ca sotia o sa-l gaseasca. In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si vede ca este ora 9 si ca a pierdut avionul.
Furios, tocmai se pregatea sa se certe iar cu sotia lui pentru ca nu l-a trezit, cand, langa pat, ce credeti ca observa: langa hartia pe care scrisese el seara „Te rog sa ma trezesti la ora 5“, era un biletel pe care scria „Este ora 5. Trezeste-te !”.
Fara… cuvinte.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos