Producatorul finlandez de echipamente de telecomunicatii Nokia a lansat joi un avertisment cu privire la aproximativ 30.000 de incarcatoare pentru tableta sa Lumia 2520, din cauza riscului de electrocutare, transmite AFP.

Incarcatorul, denumit AC-300, a fost vandut in Germania, Austria, Danemarca, SUA, Finlanda, Marea Britanie, Elvetia si Rusia.

„In anumite conditii, invelisul de plastic al incarcatorului ar putea sa se desprinda. In acest caz, anumite componente interne prezinta un risc de electrocutare daca exista un contact in momentul in care incarcatorul este in priza”, a avertizat Nokia intr-un comunicat.

Nokia invita detinatorii unui astfel de incarcator sa inceteze sa il mai foloseasca pana la noi instiintari, explicand ca este in cautarea unei solutii cu furnizorii pentru a permite posesorilor de tableta Lumia 2520 sa beneficieze de un incarcator sigur.

Lansata pe piata la finele anului trecut, Lumia 2520 este prima tableta produsa de fostul lider mondial al telefoanelor mobile. Grupul american Microsoft a preluat operatiunile de productie de telefoane mobile si servicii ale Nokia Oyj pentru 5,44 miliarde de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.