Ai alergie la lapte? Vezi cea mai simpla metoda prin care iti dai seama daca ai intoleranta la lapte | Cap Limpede

Ai alergie la lapte? Vezi cea mai simpla metoda prin care iti dai seama daca ai intoleranta la lapte

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Laptele este singurul aliment complet, dar pentru multa lume consumul lui provoaca alergii si intolerante.

Un procent foarte mare al adultilor din toata lumea au aceasta intoleranta, unii fara sa stie. Eu una am aflat acum 2 ani, spune oanacuzino.

Loading...

Daca te hranesti sanatos si totusi suferi de acnee, fluctuatii ale nivelului de glicemie, reflux gastric, dureri ale articulatiilor, sinuzita, constipatie, boli autoimune, incearca sa nu consumi produse lactate pentru 30 – 45 de zile. Este cea mai simpla metoda prin care iti poti da seama daca iti face bine sau nu consumul lor. S-ar putea sa fii surprins de starea ta generala de bine si atunci cand gusti din nou branza sau iaurt sau lapte sa simti deja o senzatie de rau si durere in stomac. Asta e semnul clar ca organismul ti-ar multumi daca nu i-ai mai da de lucru cu lactoza.

Sau, te vei simti la fel pe tot parcursul celor 45 de zile si nu va fi nicio diferenta cand le vei reintroduce in alimentatie. In acest caz, ideal ar fi sa gasesti surse cat mai curate si mai sigure pentru a nu-ti incarca sistemul digestiv cu adaosuri chimice fara valoare nutritiva.

Ai alergie la lapte? Vezi cea mai simpla metoda prin care iti dai seama daca ai intoleranta la lapte was last modified: noiembrie 27th, 2015 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close