Ochii sunt oglinda sufletului, dar mainile pot spune mult mai multe despre noi si personalitatea noastra. Cercetari recente arata ca forma palmelor dezvaluie cu exactitate anumite detalii legate de comportamentul si personalitatea noastra.

Ai palmele mici?

Exista o modalitate simpla de a afla. Curbeaza-ti palma spre incheietura mainii. In cazul in care poti sa atingi cu usurinta incheietura mainii, inseamna ca ai mainile mici.

Persoanelor cu palmele mici le place aventura si nu tin cont de riscul implicat. Relatiile personale ce implica dragoste nu sunt niciodata plictisitoare pentru ele! De asemenea, astfel de persoane sunt cu dare de mana si nu se gandesc la consecintele actiunilor lor.

Daca ai palmele mari

Cei cu mainile mari au tendinta de a fi perfectionisti. Detaliile sunt importante pentru ei. Nu e de mirare ca au un nivel inalt de performanta la locul de munca. Nu sunt sensibili la schimbari, insa sunt rezervati cand intalnesc oameni noi. Ei sunt constienti de faptul ca s-ar putea sa exagereze in anumite situatii, ceea ce explica precautia lor, scrie click.

In functie de forma palmelor

Palmele patrate denota ca esti persoana practica. Multi oameni cu mainile patrate sunt ingineri, matematicieni sau constructori.
Rezolvarea rapida a problemelor este o caracteristica a celor cu palmele dreptunghiulare. in medie, persoanele cu palmele dreptunghiulare au mintea ascutita si gasesc solutii la problemele zilnice fara prea mult efort.
Degetele lungi denota ca esti o persoana dornica de aventura, dar sensibila la sentimentele altora. Degetele lungi sunt de multe ori un semn de curiozitate, atat intelectuala, cat si personala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.