Acasă Sanatate Afla adevarul despre relatiile intime din gura unei femei!

Afla adevarul despre relatiile intime din gura unei femei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista tot felul de mituri intre cuplurile din toata lumea care de cele mai multe ori dau naste la noi si noi frustrari de natura intima. Pe de o parte nici partenerii nu isi vorbesc deschis despre aceste lucruri iar pe de alta parte educatia in cuplu este precara in Romania. Barbatii ar trebui sa afle totusi 7 lucruri spuse de o femeie despre relatii intime dar si multe dintre femei ar trebui sa le ofere niste repere, sau apropouri distribuind acest articol barbatilor care nu au timp sa asculte… poate vor reusi sa-l citeasca! :)) Asa ca nu intra in panica daca partenerul tau are unul… mic! Iata ce ar trebui sa stii inainte.
1. Nici vaginul tau nu este probail prea adanc. Cele mai multe au dimensiunea unui penis de marime medie, ceea ce inseamna ca orice depaseste aceasta marime nu poate fi benefic.

2. Cele mai multe femei nu au orgasm doar din penetrare – Doar una din cinci femei au asemenea tip de orgasm. De aceea, relatiile intime orale sunt mai importante.

3. Conteaza mai putin marimea si mai mult proportia – In medie, femeile prefera un penis care arata proportional cu barbatul care “il poarta”.

4. Daca este prea mare, nu te vei simti confortabil – Asta inseamna ca ai putea simti dureri in timpul actului.

5. Nu exista o legatura directa intre marimea penisului si satisfactie – Studiile arata ca femeile nu sunt intotdeauna mai satisfacute de un penis mare.

6. Exista pozitii care ii pot face penisul sa se simta mai mare – Incearca doggy style, conform kfetele.ro.

7. Partenerul tau ar putea fi mai bun la pat tocmai pentru ca stie ca are penisul mic – De aceea, se va concentra mai mult pe satisfacerea ta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos