Acasă Life Monden Adriana Bahmuteanu a fost sechestrata in sediul Etno TV!

Adriana Bahmuteanu a fost sechestrata in sediul Etno TV!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Adriana Bahmuteanu a fost sechestrata de bodyguarzii postului de televiziune detinut de fostul sau sot, Silviu Prigoana, si nu au mai lasat-o sa iasa din cladire.

Adriana Bahmuteanu a mers, vineri dupa-amiaza, la sediul Etno TV pentru a-si prelua atributiile de actionar majoritar al postului. Pentru inceput, vedeta nu a fost lasata sa intre in birou, secretarele motivand ca nu gasesc cheia.

Fosta doamna Prigoana urma sa se intalneasca cu actionarii celor doua posturi TV, Etno si Taraf, intr-o adunare generala. Actionarii nu s-au prezentat insa la sediu.

Cand a vrut sa plece, bodyguarzii i-au cerut sa o controleze in geanta. Pentru ca Adriana s-a opus, acestia s-au pus in fata usii. Speriata, prezentatoarea TV a sunat la 112.

La fata locului au venit un echipaj SMURD si o masina a Politiei.

„Eu am crezut ca Silviu Prigoana imi da actiunile la cele doua televiziuni, in acest moment cu grave probleme financiare, pentru ca stie ca le pot readuce pe linia de plutire si pot avea o sursa de venit pentru copiii mei. Se pare ca nu asta era intentia. Nu vreau sa mai am de-a face cu acest personaj”, a spus Adriana Bahmuteanu, potrivit Click.ro.

Adriana Bahmuteanu este convinsa ca fostul sau sot se afla in spatele acestui scandal. Ea a depus plangere la politie pentru sechestrare de persoane si lipsire de libertate.

Sursa: rtv.net