Angajatul TVR Adrian Sobaru, care a mai avut un incident in 2010 cand s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului, a intrat de aceasta data cu masina in gardul de la Palatul Victoria, ulterior fiind retinut de jandarmi.

Sobaru nu a oprit deloc la bariera de la intrare si a strigat jandarmilor care l-au retinut :

„Va place cum arata tara asta ?”, relateaza martorii incidentului.

Potrivit martorilor, Sobaru a intrat in forta, dinspre Piata Victoriei, in una dintre cele doua porti centrale ale cladirii Guvernului, cea prin care masinile demnitarilor ies din curte, fara sa incetineasca.

Sobaru, care era la volanul unui autoturism Dacia Break, a intrat in forta cu masina intr-una dintre barierele de la intrarea in curtea sediului Guvernului.

Dupa ce a rupt bariera, a intrat cu masina in curtea Palatului Victoria, unde a mai mers cativa zeci de metri.

Adrian Sobaru a fost imobilizat de jandarmi si dus la Sectia 1 pentru a fi audiat, au declarat surse din Politie.

La sedinta Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, electricianul TVR Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului intr-o tentativa de sinucidere in semn de protest, el strigand: „Boc, ati luat drepturile copiilor”.

Sobaru a cazut atunci de la o distanta de cinci metri peste unul dintre pupitrele salii de plen, pe care l-a si rupt. El purta un tricou pe care scria „Ne-ati ciuruit/Ne-ati ucis viitorul copiilor nostri/ Ne puteti lua viata si banii, dar nu si LIBERTATEA”.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.