Adrian Nastase a declarat ca exista o anumita presiune in interiorul PSD pentru ca partidul sa aiba candidat propriu la alegerile prezidentiale.

‘Sigur ca exista o anumita presiune in interiorul PSD-ului pentru ca PSD-ul sa aiba un candidat propriu. Evident ca acest lucru ar crea o foarte mare nervozitate in zona liberala. Poate ca liberalii si-ar dori, unii dintre ei, acest lucru pentru ca in felul acesta, daca PSD ar da presedintele, atunci, conform intelegerii, ei ar avea seful guvernului. Dar chestiunea asta ar crea o foarte mare nemultumire, in mod evident, la nivelul lui Crin Antonescu’, a spus Nastase.

Din punctul sau de vedere, USL trebuie sa ramana unita si sa mearga la prezidentiale cu Crin Antonescu pentru evitarea unor ‘cutremure’.

‘Dupa parerea mea, formula cea mai buna este pastrarea unei variante unite, o platforma politica comuna, o guvernare eficienta, castigarea alegerilor prezidentiale cu Crin Antonescu. Toate celelalte lucruri nu vor face decat sa creeze cutremure’, a conchis fostul premier.

De asemenea, acesta a aratat, referindu-se la decizia celor din USL de a merge pe liste separate la europarlamentare, ca partidele trebuie sa decida care scrutin este mai important.

‘Partidele trebuie sa se hotarasca care sunt alegerile cele mai importante: sunt alegerile europarlamentare, sunt

Via: Circul Politic

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.