Acasă Life Dezvoltare Personala Adevarurile vietii care te impiedica sa fii fericit!

Adevarurile vietii care te impiedica sa fii fericit!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Va amintiti de perioada in care ati fost copii si credeati ca adultii aveau raspunsuri la toate intrebarile pe care le puneati si ca ele reflectau adevarul suprem despre modul in care viata trebuie traita?

Ei bine, ceea ce nu stiati atunci este ca fiecare dintre noi are un set diferit de convingeri pe baza carora isi construieste propria viata si realitate. Motiv pentru care, iata o lista cu 10 adevaruri pe care nimeni nu ti le spune atunci cand cresti.

FERICIREA ADEVARATA VINE ODATA CU IUBIREA DE SINE SI ACCEPTAREA

Nu exista un dar mai mare pe care il poti primi decat cel al iubirii de sine.

“Daca nu esti bun in ceea ce priveste iubirea de sine vei avea o perioada dificila daca iubesti pe cineva deoarece vei retrimite timpul si energia pe care nu ti-o acorzi altei persoane.” – Barbara De Angelis

HOTARARILE NE IMPIEDICA SA VEDEM BINELE IN OAMENI

In momentul in care judecam o alta persoana ne blocam si nu vedem dincolo de etichetele pe care le-am pus pe ea, impiedicandu-ne, astfel, sa vedem cum este ea cu adevarat si nu cum credem noi ca este.

CU CAT ESTI MAI RECUNOSCATOR, CU ATAT AI O VIATA MAI FERICITA

Recunostinta este una dintre cele 12 activitati de care vorbeste Sonja Lyubomirsky in cartea “Cum sa fii fericit”. Este activitatea care s-a dovedit stiintific ca ajuta la obtinerea si atragerea fericirii in viata.

“Recunostinta deblocheaza totalitatea vietii. Se pare ca transforma suficientul in si mai mult, negarea in acceptare, haosul in comanda, confuzia in claritate, un strain in prieten  si asa mai departe.”  – Melody Beattie

NU ESTE TREABA TA CE GANDESC ALTE PERSOANE

Reputatia ta nu este ceva peste care sa ai control. Cu cat interactionezi cu mai multe persoane, cu atat reputatia ta se schimba. Nu putem controla ce cred alti oameni despre noi. In plus, reputatia ta nu are de-a face cu a fi o persoana buna sau una rea.

NU EXISTA LIMITE IN A REALIZA CEVA ANUME CI DOAR CELE PE CARE LE IMPUNEM ASUPRA NOASTRA

“Nu crede ceea ce spun ochii tai. Tot ce arata este o limita. Uita-te cu intelegere pentru a afla ce stii deja si vei modul in care vei zbura.” – Richard Bach.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos