„Marea Desteptare” despre care vorbeste toata lume, reprezinta un nou nivel pe care toata lumea incepe sa il simta si sa il cunoasca. Aceasta este calatoaria noastra de la ratiune la suflet. Este calatoria noastra de la constinta eu-lui la constinta noastra.

Ma voi referi la Dumnezeu prin sintagma „Tot ce exista” .Am fost crescut in religia crestina: duminica la biserica, scoala religioasa, tot tacamul. Aceste invataturi erau foarte traditionale, si chiar conservatoare. Am studiat mult si am primit o baza solida de intelepciuni spirituale. Am invatat ca Dumnezeu inseamna iubire, noteaza secretele.

Am invatat sa ma port cu vecinul meu asa cum mi-ar placea sa se poarte cineva cu mine. Am invatat sa daruiesc si sa ajut; si sa fiu de folos. Am invatat sa ma rog, a fost o educatie minunata, una care m-a facut sa devin ceea ce sunt.

Cu cat m-am maturizat, cu atat am inceput sa inteleg ca tot ce stiam eu despre Dumnezeu nu era suficient pentru mine, asa cum imi promisese religia mea. Interpretarea mea despre Dumnezeul care daruieste si pedepseste imi provoca durere si ma bloca in dezvoltarea viziunii mele asupra vietii.

Ideea mea asupra iadului parea infricosatoare, iar rugaciunile mele nu aveau rezultatele pe care fusesem indrumat sa le astept.

Credintele mele traditionale ma faceau uneori sa ma simt stingherit eu fata de mine, fata de lumea intreaga, chiar fata de Dumnezeu. Ma simteam inconfortabil. Ma simteam vinovat, imi vedeam viata ca pe un esec. Eram furios pe Dumnezeu, ma simteam prizionerul corpului meu si captiv pe acest loc numit Pamant.

In acest punct imi ramasesera doua modalitati sa privesc lucrurile.

Fie imi plangeam de mila si ma chinuiam, simtindu-ma rau, nefolositor, sau imi largeam cunostintele despre ceea ce reprezinta Dumnezeu. Asa ca am inceput sa caut noi raspunsuri in inima mea.

Am avut o revelatie. Inima mea s-a deschis si am inceput sa vad lumea, pe Dumnezeu, pe mine si pe alti oameni printr-o noua lentila vasta de acceptare si iubire. In vreme ce continuam sa ne deschidem Adevarului tot mai tare, putem observa cum ajungem in diferite stadii ale constintei pe parcursul drumului.

Marea Desteptare deschide inima intregii umanitati la cel mai inalt grad. Si din acel stadiu, realizari numeroase si pline de inspiratie apar in randul oamenilor in legatura cu natura lui Dumnezeu, realitate, univers si fiinte simtitoare de peste tot.

Aceste idei in dezvoltare reprezinta calea catre constinta umana din zilele noastre.

Cand spiritul se trezeste, el cunoaste lucruri noi. Aceste dedesubturi sunt rezultatele firesti ale rodirii chakrei inimii.

Citeste cele 11 adevaruri spirituale care apar dintr-un spirit trezit in pagina urmatoare>>>>>

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.