Adevarul toxic din conservele de ton pe care le consumi!

Stim cu totii ca tonul este un aliment sanatos de baza, dar nu aceeasi concluzie se poate trage pentru tonul din Oceanul Pacific. Ce spun specialistii?

Ei bine, acestia spun ca radiatiile de la Fukushima sunt in continuare o problema serioasa si ca azi in Oceanul Pacfic se scurg in fiecare zi in jur de 300 de tone de deseuri radioactive.

Expunerea la radiatii este extrem de periculoasa. In plus, tonul acumuleaza pe parcursul vietii o cantitate insemnata de mercur toxic, care se va depune in carnea lui, ca urmare a poluarii industriale, iar efectele secundare ale consumului sunt oribile: de la tulburari cognitive, precum si probleme de coordonare, afectarea memoriei, dureri abdominale, greata, varsaturi,pana la aparitia problemelor mult mai grave de sanatate cum ar fi bolile cronice.

Click pe aceeasi tema:  Fasolea neagra are toti nutrientii din carne, cereale integrale si fructe! Vezi unde o gasesti si cum o gatesti!

Sursa: observator.tv

Citeste caplimpede

spre