Cap Limpede

Stiinta

Adevarul despre ADN-ul uman a iesit la iveala! Este mai vechi decat Terra!

Structura ADN-ului a fost decodificata la inceputul anilor 1950. Americanul James D. Watson si britanicul Francis Crick sunt considerati drept primii care au descifrat structura de dubla spirala a ADN-ului.

Conform propriilor afirmatii, saltul calitativ al descifrarii „secretului vietii” s-ar fi produs in ziua de 23 februarie 1953.

Descoperirea a fost una senzationala si le-a adus celor doi premiul Nobel in 1962. Aceasta informatie a facut inconjurul lumii si a fost marcata in cartile de istorie. Dar dupa cum ne-am obisnuit, informatiile esentiale au fost omise.

In urma descoperirii sale, Francis Crick a scris o carte in care si-a dezvoltat intreaga sa descoperire. Specialistul sustinea ca „ADN-ul a fost adus in mod deliberat pe Terra de catre fiinte extrem de avansate. Chiar daca dovezile stiintifice sunt inadecvate, viata omului pe Terra in acest fel s-a format„.

Chiar daca ADN-ul uman s-a dezvoltat si a suferit mutatii pe Terra nu incape niciun fel de indoiala ca el a fost creat intr-un alt loc si adus aici pentru a prinde viata.

Crick sustinea ca suntem rezultatul unor molecule care se sparg una de alta, la care se adauga acest fascinant ADN, care de fapt sustine intreaga viata.

ADN-ul poate fi reprogramat prin rostirea unor cuvinte

Anii au trecut, si noi descoperiri cu privire la ADN-ul uman au fost realizate. in primul rand codul chimic al genomului uman contine patru litere: A, C, G si T. Cele patru litere se combina in diverse variante de cate trei, pe masura ce se deruleaza spirala genomului, si se repeta dupa un anumit model.

Este suficient ca pozitia unei litere sa se schimbe si se formeaza o noua gena. Dar secretul cel mai teribil pe care il dezvaluie insiruirea acestor litere consta in faptul ca ADN-ul ar putea fi reprogramat prin rostirea unor cuvinte pe o anumita frecventa sonora.

ADN-ul seamana cu gramatica unei limbi

La prima vedere ADN-ul pare un simplu cod chimic, dar descoperire arata ca el este structurat dupa aceleasi reguli precum gramatica unei limbi. Atunci cand vom putea invata aceasta limba, cu siguranta ca ne vom cunoaşte creatorul sau chiar pe Dumnezeu.

ADN-ul mai vechi decat Terra

Evolutia stiintei nu a putut sa ofere raspunsurile mult dorite, dar o noua descoperire ridica mari semne de intrebare cu privinta provenientei vietii pe Terra. in urma unor teste s-a stabilit ca ADN-ul uman are o vechime de circa 10 miliarde de ani, in timp de planeta noastra exista de aproximativ 4,5 miliarde de ani.

Mai multi geneticieni de la National Institute on Aging, SUA, folosindu-se de acelasi principiu pe care il are la baza legea lui More, au fost capabili sa calculeze vechimea ADN-ului uman. in consecinta, aceasta descoperire socanta arunca in aer legea evolutionista a lui Darwin pentru ca Terra este de doua ori mai tanara decat ADN-ul.

Interesant este faptul ca ADN-ul uman este aproape la fel de vechi ca si universul nostru. Acesta din urma are aproape 14 miliarde de ani, in timp ce ADN-ul aproape 10 miliarde de ani.

Concluzii

Asadar, acestea prezentate sunt doar o parte dintre anomaliile ADN-ului. Este limpede ca el a fost creat in alta parte, undeva pe la inceputurile universului si transmis in mod deliberat, asa cum sustinea Crick, pe cat mai multe planete.

Nu se poate spune cu exactitate daca teoria panspermiei se poate aplica in transmiterea ADN-ului, dar important este ca a fost adus pe Terra pentru a forma viata pe care o cunoastem in prezent.

Sursa: Efemeride

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-90134").on("click", function(){ $(".com-click-id-90134").show(); $(".disqus-thread-90134").show(); $(".com-but-90134").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});