Acasă Life Monden Adele a recunoscut ca are probleme cu alcoolul

Adele a recunoscut ca are probleme cu alcoolul

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Biograful lui Adele a dezvaluit in noua sa carte ca interpreta de origine britanica urca de multe ori pe scena sub influenta alcoolului si abia se mai tinea pe picioare. Cantareata ajunsese, la un moment dat, sa nu mai tina cont de numarul de pahare pe care le bea.

Adele nu s-a sfiit sa-si recunoasca problemele intr-un interviu acordat lui Marc Shapiro, biograful ei. Cantareata a marturisit ca s-a imbatat o data atat de tare incat a uitat versurile propriilor cantece.

Marc Shapiro a ramas si el uimit de declaratiile cantaretei. Scriitorul a aflat de la aceasta ca isi ineca amarul in bautura din cauza problemelor in dragoste. Adele a suferit foarte mult dupa ce iubitul ei bisexual a inselat-o si a inceput sa bea peste masura pentru a uita de suferinta.

Artista si-a exprimat durerea in multe dintre melodiile ei precum „Someone Like You” si „Rolling in the Deep”. Albumul „21”, pe care se regasesc cantecele inspirate de esecul ei in dragoste a avut mare succes anul trecut si a fost in topul vazarilor din Marea Britanie.