Presedintele ALDE Galati, Eugen Durbaca, il acuza pe Calin Popescu Tariceanu ca practica santajul la adresa celor care au initiat demersurile in justitie impotriva deciziilor abuzive care au precedat Congresul partidului.

Durbaca sustine ca excluderea lui Daniel Constantin este un prim pas in strategia lui Tariceanu de a scapa de toti oamenii fostului Partid Conservator si de a conduce ALDE exclusiv cu oameni servili si obedienti. Presedintele ALDE Galati spune ca nu va ceda santajului lui Tariceanu si ca va merge mai departe cu actiunile in instanta.

‘‘Excluderea lui Daniel Constantin este un gest care arata de fapt calitatea politica si umana a lui Tariceanu. S-a inscaunat presedinte unic prin abuz si prin minciuna, iar acum incearca sa ii dea la o parte pe cei care nu sunt ca el. Ultimatumul dat de Tariceanu celor care am initiat in instanta procesul impotriva deciziilor pe care le-a luat inainte de Congres este de o josnicie cum rar mi-a fost dat sa vad in politica. Este o forma de santaj, arma politica pe care Tariceanu se pare ca o iubeste si o foloseste asa cum respira. Nu cedam! Domnule Tariceanu, sa nu va fie frica de Tribunal! Acolo se va face dreptate’’, a declarant Durbaca, conform stiripesurse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.