Acasă Life Monden Actriţa Megan Fox, însărcinată cu primul ei copil

Actriţa Megan Fox, însărcinată cu primul ei copil

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actriţa Megan Fox, soţia actorului american Brian Austin Green, este însărcinată cu primul copil al cuplului. Deşi cei doi actori sunt căsătoriţi de doi ani, potrivit aceleiaşi surse, sarcina actriţei în vârstă de 25 de ani reprezintă o surpriză.

„Tocmai au aflat această veste şi sunt teribil de încântaţi”, a declarat o sursă pentru tabloidul Star, afirmă o sursă citată de radaronline.com.

Este însă puţin probabil ca Megan Fox să facă publică această informaţie în zilele următoare. „Sarcina este incipientă, este încă prea devreme, iar ei i-au anunţat doar pe membrii familiilor şi pe prietenii lor apropiaţi”, a precizat aceeaşi sursă.

După ce s-au căsătorit în 2010, Megan Fox a devenit mama adoptivă a lui Kassius, fiul în vârstă de 10 ani pe care Brian Austin Green îl are din prima lui căsnicie, cu Vanessa Marcil.

„Megan s-a maturizat mult în ultimii doi ani. Înainte, se concentra doar asupra carierei sale, dar acum viaţa de familie a trecut pe primul plan”, a spus aceeaşi sursă.

Megan Fox şi Brian Austin Green, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria „Transformers”. Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler şi cu Napoleon şi a spus că „este un adevărat coşmar să lucrezi cu el”.

Brian Austin Green a preferat să apară într-o serie de producţii independente şi de televiziune după încheierea popularului serial „Beverly Hills, 90210”, în anul 2000.