Acasă Stirile zilei Energie Actiunile OLTCHIM Ramnicu Valcea au fost suspendate de la tranzactionare!

Actiunile OLTCHIM Ramnicu Valcea au fost suspendate de la tranzactionare!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actiunile Oltchim Ramnicu Valcea au fost suspendate luni, de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti, ca urmare a desfasurarii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, conform unui anunt postat pe site-ul BVB.

Titlurile Oltchim au fost tranzactionate vineri la un pret mediu de 0,71,45 lei/actiune, fiind efectuate 111 tranzactii, in valoare totala de 90.729 lei.

In ultimele 52 de saptamani au fost efectuate 21.206 tranzactii cu titluri Oltchim, in suma de 36,016 milioane lei.

Actionarii Oltchim sunt Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri – 54,8062% din actiuni, PCC Se – 18,3182%, Nachbar Services Limited Cipru – 14,0250% si alti actionari – 12,8505%.

Saptamana trecuta, pe 5 septembrie, Constantin Roibu si-a prezentat demisia din functia de director general al Oltchim si din cea de membru al Consiliului de Administratie al combinatului valcean, alaturi de el alti 16 directori solicitand eliberarea din functii.

Luni, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Daniel Chitoiu, se intalneste cu reprezentantii bancilor din Romania pentru a identifica solutii de finantare in cazul Combinatului Oltchim.

Daniel Chitoiu va discuta cu reprezentantii bancilor private din Romania in scopul obtinerii de sprijin financiar pentru Oltchim la plata salariilor restante si la asigurarea capitalului de lucru pe o perioada de o luna, pana la privatizarea societatii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos