Acesta este un test frecvent la concursurile de angajare! Formele geometrice pe care le alegi iti indica prioritatile in viata!

1131

Prin intermediul acestui test de personalitate simplu, dar in acelasi timp neobisnuit, te vei putea cunoaste mai bine si vei putea sa-ti constientizezi propriile tale calitati si defecte. Tot ceea ce trebuie sa facei este sa privesti imaginea de mai jos si sa alegi forma geometrica care crezi ca te reprezinta cel mai bine ca persoana. Cu alte cuvinte, alege forma geometrica cu care simti ca te identifici cel mai mult. Dupa ce ai ales forma geometrica preferata, aranjeaza formele geometrice ramase in ordinea preferintelor.

 

Patratul

Lucratorul neobosit. De obicei persoanele care aleg aceasta figura geometrica sunt persoane care isi ofera toata energia locului de munca, carierei. Harnicia, perseverenta si aptitudinile speciale sunt doar cateva dintre caracteristicine acestor persoane. Aceste persoane dispun de capacitatea de aborbtie a informatiilor de pretutindeni si dau dovada de o organizare extraordinara in viata lor de zi cu zi. De asemenea, aceste persoane isi urmeaza scopurile cu o perseverenta extraordinara si sunt capabili sa atinga o reputatie extraordinara in domeniul lor de activitate.

Predominant, persoanele care aleg aceasta figura geometrica sunt persoanele care-si folosesc mai mult emisfera stanga a creierului, aceste persoane fiind caracterizate de o gandire logica, matematica. “Patratul” cauta si analizeaza raspunsurile problemelor si se bazeaza mult mai putin pe instinct.

Viata ideala a acestor persoane este una planificata pana la cel mai mic detaliu, o viata previzibila pentru acestia din toate punctele de vedere. Acestora nu le plac evenimentle neasteptate sau surprizele. In lumea afacerilor, adesea aceste persoane devin buni directori sau buni administratori, dar foarte rar foarte buni manageri deoarece nevoia constanta de informatii ii priveaza de agilitatea pe care si-o inhiba prin acumularea constanta de informatii. In plus, rationalitatea lor rece este cea care-i impiedica de multe ori pe acestia sa se imprieteneasca rapid cu alte persoane.

Triunghiul

Aceasta forma geometrica este reprezentativa pentru persoanele care au calitati de leadership. “Triunghiul” reprezinta o persoana foarte increzatoare care-si doreste sa aibe dreptate tot timpul si in toate aspectele discutate, indiferent daca au cunostintele necesare sau nu. Cu toate ca le este destul de dificil sa-si recunoasca greselile, acestora le este foarte usor sa absoarba informatiile din jurul lor. Cariera le ofera un sens vietii lor. Una dintre cele mai negative calitati ale acestor persoane este auto-absorbtia excesiva.

!-- Composite Start -->
Loading...
<

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here