Cap Limpede

Spiritualitate

Acesta este un subiect tabu in cultura occidentala: Invata cum sa lucrezi cu entitatile din preajma ta! Nu te speria… te pot face mai puternic!

Fie ca ne place sau nu, entitatile sunt peste tot in zona 4d (dimensiunea a 4-a), adica in jurul nostru. Daca ati fost atras sa cititi acest articol, atunci imi imaginez ca ati experimentat deja provocarile pe care aceste entitati le pot aduce in aria voastra.

Acest subiect este tabu in cultura occidentala; oamenii care au experimentat intalniri cu astfel de entitati sunt ingrijorati de a nu fi etichetati nebuni, asa ca m-am gandit sa sparg gheata si sa aduc la lumina acest subiect. Nu pretind a fi izvorul cunostintelor pe aceasta tema, desi am experimentat o gramada de lucruri cu aceste entitati, ca parte a evolutiei mele in arena spirituala.

Termenul de „entitate” poate fi putin confuz, atfel incat voi schita cateva lucruri despre acele entitati de care vorbesc oamenii. Exista trei tipuri principale de entitati:

  1. Spiritul legat de pamant
  2. Fiinte superioare dimensionale
  3. Entitati negative neumane

SPIRITUL LEGAT DE PAMANT

Aceasta se refera in general la un om care a fost incarnat, dar care nu a trecut dincolo atunci cand corpul lor a murit. Aceasta entitate sta aici, in forma de spirit, pana cand este pregatita sa mearga mai departe. Ea este atasata de obicei de aceasta lume si ii este teama de pierdere. De multe ori este legata de un anumit loc si se afla in imposibilitatea de a exista dincolo de el. Aceasta entitate poate fi ori prietenoasa, ori rautacioasa. Spiritele legate de pamant pot fi uneori neplacute si de multe ori pot influenta fiintele umane reincarnandu-se in ele pentru putina vreme. Nu o sa intru in detalii despre acest timp de entitate in acest articol. Am simtit nevoia sa o mentionez pentru a face diferenta.

Pagini: 1 2 3 4 5 6

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-80930").on("click", function(){ $(".com-click-id-80930").show(); $(".disqus-thread-80930").show(); $(".com-but-80930").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});