Toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce populatia. Sunt chimist. Imi place abordarea stiintifica. Cand am lucrat in industria farmaceutica – acolo m-am ciocnit cu respingerea completa a stiintei. In aceste companii farmaceutice, in interviuri de angajare nu ezitau sa spuna urmatoarele: “Tineti minte ca noi dezvoltam medicamente pentru a inlatura simptome. Noi nu tratam”.

Deci este un model de business care permite a oferi oamenilor medicamente toata viata. Ce este de facut cand se termina simptomele? Urmatorul nivel de publicitate a medicamentelor – a inventa maladii.

Daca nu exista simptome, atunci se termina clientela pentru vanzari si ramane doar sa se inventeze alte maladii. Cu preparate psihiatrice puteti inventa maladii fara sfarsit. Exista doua cuvinte de care se teme un psihiatru. Doua cuvinte: Dovediti acest lucru.

Si daca medicul nu poate dovedi, iar el nu poate dovedi in noua cazuri din zece, nu administrati medicamentul. Acest lucru ofera pacientului puterea de a lua o decizie. Fiind chimist, eram surprins – se fabrica medicamente cu capacitatea de a ucide, acest lucru se depisteaza in toate laboratoarele, medicamentele sunt periculoase, ineficiente, provocand aceleasi efecte pentru care ele sunt concepute. Cum companiile farmaceutice reusesc sa le vanda? Cum le vand?

Companiile farmaceutice au departamente de marketing, gigantii farmaceutici au cele mai bune departamente de marketing din lume. Pur si simplu, geniale. Trebuie doar sa platiti profesionistii – medicii, savantii, psihiatrii – pentru rapoarte care indica ca studiul a avut rezultate pozitive. Le platiti, cumparati stiinta.

Cel putin 125 de mii de persoane in fiecare an mor din cauza medicamentelor prescrise de medici, s-ar crede ca ar trebui sa se cheltuiasca mai multi bani pentru cercetare, pentru a reduce rata mortalitatii. Nu. Companiile farmaceutice continua sa dezvolte marketing. Publicitate, publicitate, publicitate. Sa hipnotizeze oamenii.

Ii hipnotizati si ii obisnuiti cu medicamente, ii indreptati la psihiatri, incat oamenii sa inghita in liniste Cymbalta sau Prozac sau orice altceva pe care le vor oferi, indiferent de numele preparatului. Veti primi o industrie de miliarde de dolari, care face o multime de oameni bolnavi si care prospera in urma acestui lucru.

Vezi video in pagina urmatoare>>>>>