Cap Limpede

Sanatate

Aceasta dieta reduce colesterolul, elimina constipatia si te ajuta sa slabesti – Dieta Psyllium

Dieta cu psyllium este o metoda eficienta de scadere in greutate, construita in jurul consumului alimentelor bogate in psyllium sau prin administrarea de pulbere de seminte de psyllium care are scopul de a creste nivelul de fibre dietetice din dieta dumneavoastra.

Fibrele de psyllium se extind de la 30 pana la 50 de ori din dimensiunea initiala in stomac.  Consumul acestora ofera beneficiul suplimentar de a elimina senzatia de foame, astfel vei manca mai putin si te vei simti plin mai mult timp.

In dieta ta inseamna eliberarea de constipatie, un metabolism mai rapid si multe beneficii pentru sanatate de care nu poti beneficia in lipsa psyllium.

Dieta Psyllium

Dieta cu psyllium este atunci cand iei psyllium inainte de masa sau atunci cand incepe sa ti se faca foame.

Se amesteca 1lingurita (5g) de pulbere de psyllium cu 200 ml de lapte, suc sau apa. Deoarece psyllium va absorbi ichidul din interiorul corpului, rehidratarea organismului in timpul consumului de psyllium este recomandat.

Beneficiile pentru salatate ale psyllium

Pagini: 1 2

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-95450").on("click", function(){ $(".com-click-id-95450").show(); $(".disqus-thread-95450").show(); $(".com-but-95450").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});