ACCIDENT maritim in Hong Kong! Aproximativ 36 de morti si 100 de raniti | Cap Limpede

ACCIDENT maritim in Hong Kong! Aproximativ 36 de morti si 100 de raniti

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Aproximativ 36 de persoane au murit si aproximativ 100 au fost ranite, in urma unui accident maritim produs, luni seara, in Hong Kong.

Doua feriboturi s-au ciocnit in jurul orei locale 20.20. Unul dintre ele, care facea legatura intre Hong Kong si insula Lamma, situata la circa trei kilometri, a acrosat un vas care transporta angajati ai companiei de electricitate si membri ai familiilor acestora.

Peste 120 de persoane se aflau la bordul vasului lovit; feribotul s-a scufundat in cateva minute, numai prora ramanand la suprafata.

Pasagerii se imbarcasera pentru a asista la spectaculosul foc de artificii organizat in fiecare an in portul Victoria cu ocazia Zilei Nationale a Chinei.

Loading...

Potrivit autoritatilor, 28 de persoane au murit pe loc, iar opt au fost declarate decedate la spital. Printre victime se numara si mai multi copii.

Alte aproximativ 100 de persoane sunt ranite, noua dintre acestea fiind in stare critica, astfel ca bilantul mortilor s-ar putea agrava.

ACCIDENT maritim in Hong Kong! Aproximativ 36 de morti si 100 de raniti was last modified: octombrie 2nd, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close