Cap Limpede

Dezvoltare Personala

Accepta aceste adevaruri dure si vei putea simti imediat progresul in viata ta!

Situatia actuala de viata este in mare parte rezultatul modului de a gandi. Cand ne confruntam cu unele adevaruri incomode, ne putem schimba viata in bine. Este mult mai usor sa dai vina pe sotul, pe sotie, pe societate sau pe guvern pentru situatia actuala a vietii tale. Adevarul inconvenient al vietii este ca ti-ai creat singur realitatea si ca esti singurul care o poate schimba. Acest lucru este, de fapt, imputernicire totala.

Citete in continuare pentru a afla care sunt cele sase adevaruri greu de acceptat, dar care odata acceptate, vor avea puterea de a va schimba viata.

1. Universul nu-ti datoreaza nimic

De multe ori credem ca meritam sa fim recompensati pentru eforturile noastre. Credem ca ni se datoreaza anumite lucruri in viata noastra. Acest sentiment de indreptatire ne impiedica sa obtinem ceea ce ne dorim.

Adevarul incomod este ca universul nu-ti datoreaza nimic. De asemenea, este adevarat ca, nu este impotriva ta. Universul ii trateaza pe toti la fel. Ca si soarele, care nu-i incalzeste mai mult pe oamenii buni decat pe oamenii rai. Universul este bucuros sa impartaseasca abundenta sa.

Cand ne simtim indreptatiti sau plini de resentimente, ne blocam capacitatea de a crea lucruri bune in viata noastra.

2. Ceilalti oameni nu vad lucrurile asa cum le vezi tu

Am dori ca toata lumea sa vada lucrurile la fel ca noi. Dorim ca toata lumea sa ne impartaseasca  valorile si credintele  si sa se comporte in moduri pe care le consideram drepte, politicoase si adecvate.

Din pacate, punctul nostru de vedere nu este un adevar pe care ceilalti ar trebui sa-l urmeze. Alti oameni au moduri diferite de gandire, alte sentimente si alte comportamente. Cand acceptam pe deplin acest lucru si cand incetam sa-i mai indoim pe ceilalti pentru a se plia vointei noastre, relatiile de toate felurile se vor desfasura mai usor. Adevarul inconvenient este ca suntem aroganti atunci cand credem ca propria noastra cale este cea corecta.

Pagini: 1 2

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-95238").on("click", function(){ $(".com-click-id-95238").show(); $(".disqus-thread-95238").show(); $(".com-but-95238").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});