Acasă Politic Abilitati de parlamentari: afacerile cu primaru` si comunicare sociala pe Facebook! Citeste...

Abilitati de parlamentari: afacerile cu primaru` si comunicare sociala pe Facebook! Citeste si te minuneaza cu ce se lauda parlamentarii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Abilitatile parlamentarilor din CV-urile personale reusesc sa minuneze si sa provoace hohote de ras tuturor romanilor, chiar daca acestia nu urmaresc o astfel de directie.

Subiectul a fost dezbatut, ieri, in cadrul emisiunii „ring TV”, difuzata in fiecare duminica, intre orele 16.00 si 18.00, la postul de televiziune B1.

Deputatul Florin Paslaru are un CV aparte. Printre altele, specifica faptul ca a „activat in cercuri si brigazi artistice in timpul liceului si pe toata perioada facultatii”, dar si ca este initiatorul Festivalului Scrumbiei.

Mai mult, la rubrica informatii suplimentare, scrie:

„Sunt o persoana foarte cunoscuta in orasul meu datorita nu numai functiilor avute anterior in administratia publica locala, a implicarii mele directe in cele mai puternice mijloace de comunicare media din zona, dar si a actiunilor mele in activitati de promovare a educatiei, culturii, divertismentului precum si in activitati de promovare a valorilor traditionale romanesti”. De ce a fost membru PCR Ion Raducanu specifica in CV ca a fost membru al PCR in perioada 1985-1989, fiind o „conditie obligatorie pentru a putea detine o functie de conducere in economie”.

Acesta precizeaza si ca nu a fost lucrator sau colaborator al Securitatii. Stie sa creasca numarul de fani pe Facebook Cu un CV interesant se mandreste si deputatul Paul Dumbravanu. Acesta sustine ca are cunostinte in ceea ce priveste cresterea numarului de fani pe Facebook, precum si in distribuirea de informatii relevante pe aceeasi retea de socializare.

Continuarea pe ziarulring.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos