Un adolescent a supravietuit unui zbor din California in Hawaii, la 10.000 de metri si la temperaturi de minis 60 grade Celsius, in trenul de aterizare al unui avion de pasageri, a anuntat duminica o companie aeriana, relateaza Reuters.

Adolescentul, in varsta de 16 ani, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost descoperit de angajatii companiei aeriene dupa ce zborul 45 al Hawaiian Airlines a aterizat duminica dimineata la Maui, venind de la San Jose (California), a precizat operatorul aerian. Angajatii au informat apoi serviciul de securitate.

Oficiali ai FBI au confirmat ca baiatul a calatorit de la San Jose la Maui in trenul de aterizare al avionului, potrivit companiei. Timpul de zbor de la San Jose la Hawaii este de peste cinci ore. FBI a precizat ca baiatul era din Santa Clara, California, si fugise de acasa. El si-a pierdut imediat cunostinta, in contextul in care temperatura in trenul de aterizare a scazut pana la minus 62 de grade Celsius.

Hawaiian Airlines a precizat ca nu stie cum a reusit baiatul sa supravietuiasca la altitudinea de zece mii de metri la care avioanele zboara de obicei pe acea ruta deasupra Pacificului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.