A SUPRAVIETUIT ca prin MINUNE unui zbor in trenul de aterizare al avionului – Cap Limpede

A SUPRAVIETUIT ca prin MINUNE unui zbor in trenul de aterizare al avionului

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un adolescent a supravietuit unui zbor din California in Hawaii, la 10.000 de metri si la temperaturi de minis 60 grade Celsius, in trenul de aterizare al unui avion de pasageri, a anuntat duminica o companie aeriana, relateaza Reuters.

Adolescentul, in varsta de 16 ani, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost descoperit de angajatii companiei aeriene dupa ce zborul 45 al Hawaiian Airlines a aterizat duminica dimineata la Maui, venind de la San Jose (California), a precizat operatorul aerian. Angajatii au informat apoi serviciul de securitate.

Oficiali ai FBI au confirmat ca baiatul a calatorit de la San Jose la Maui in trenul de aterizare al avionului, potrivit companiei. Timpul de zbor de la San Jose la Hawaii este de peste cinci ore. FBI a precizat ca baiatul era din Santa Clara, California, si fugise de acasa. El si-a pierdut imediat cunostinta, in contextul in care temperatura in trenul de aterizare a scazut pana la minus 62 de grade Celsius.

Hawaiian Airlines a precizat ca nu stie cum a reusit baiatul sa supravietuiasca la altitudinea de zece mii de metri la care avioanele zboara de obicei pe acea ruta deasupra Pacificului.

Loading...

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close