A stopat cancerul cu ajutorul unui aliment banal si a schimbat stilul de viata radical! Doctorii ii mai dadeau doar cinci ani de viata

O tanara din Anglia a uimit lumea medicala cu care a invins un cancer in faza avansata. Medicii i-au transmis ca mai are de trait doar cinci ani.

Candice-Marie Fox, din Anglia, a fost diagnosticata in 2011 cu cancer tiroidian. Inainte sa descopere tratamentul minune, ea a suferit o operatie prin care i-a inlaturat 20 de noduli cancerigeni de la gat, insa la putin timp dupa interventia chirurgicala cancerul a revenit.

Loading...

Candice a declarat pentru Dailystar.co.uk ca a invins cancerul cu ajutorul ananasului. Tanara sustine ca dupa ce a inceput sa cosume aceste fructe a inceput sa se simta mai bine si chiar sa scape de boala.

Si-a schimbat radical stilul de viata

A inceput sa consume zilnic ananas, grefe, lamai, kiwi si banane. Alte modificari benefice pe care le-a facut in viata sa sunt: renuntarea la tutun, alcool, a inceput sa faca yoga, s-a despartit de sotul ei timp de doi ani, a incercat sa aiba o gandire pozitiva, meditatii, dar si dansuri si ore de ras .

„Am scapat de tot ce era negativ si nociv in viata mea. Dupa sase luni, cancerul aproape ca disparuse si am devenit mult mai fericita pentru viata pe care o am”, a mai declarat Candice.

Loading...
spre