A rezistat doar 5 luni! Purtatorul de cuvant al lui Iohannis si-a dat demisia! Vezi motivul!

Tatiana Niculescu Bran a anuntat, marti, ca s-a retras din functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, mentionand ca decizia a fost motivata de constatarea ca, in perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

 

„Azi, 21 aprilie, m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 – aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o”, declară Tatiana Niculescu Bran, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

 

Click pe aceeasi tema:  Vasile Blaga: PDL lucreaza la o lege de infiintare a unui oficiu pentru protectia angajatorului!

Ea menţionează că va susține în continuare proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis, indiferent de raporturile sale profesionale cu Administrația Prezidențială.

Tatiana Niculescu Bran a fost numită în 22 decembrie 2014 în funcţia de consilier prezidenţial, după ce Klaus Iohannis anunţa, în 8 decembrie, pe când era preşedinte ales, că aceasta va fi purtătorul său de cuvânt după preluarea funcţiei de şef al statului.

Niculescu Bran a fost între 1995 şi 2004 redactor la Radio BBC World Service, Secţia Română de la Londra, iar între 2004 şi 2008 a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti. Niculescu Bran a publicat, în 2006, primul roman non-ficţional din literatura română, „Spovedanie la Tanacu”, urmat, în 2007, de „Cartea Judecătorilor”. Cele două romane, în dramatizarea autoarei, au devenit piese de teatru. „Spovedanie la Tanacu” a avut premiera la New York în 2007, în regia lui Andrei Şerban. Acelaşi volum a inspirat, de asemenea, filmul „După dealuri” al lui Cristian Mungiu, film dublu premiat la Festivalul de la Cannes 2012.

Click pe aceeasi tema:  Presedintele Klaus Iohannis s-a bucurat alaturi de peste 1.000 de turisti de traditiile sasesti la Crit!

tatiana niculescu bran

spre