A luat BAC-ul cu 5 la scris la romana si e deputat! Vezi ce si cine o RECOMANDA!

Alexandra Corina Bogaciu a ajuns in Camera Deputatilor, fiind prima pe listele PSD Ilfov. La 27 de ani si cu un liceu tehnic in CV, Corina a fost recomandata de colegii de partid ca director marketing la o companie din Romania, care are ambitia de a schimba viata politica. In realitate, Corina a lucrat ca operator calculator la firma de familie a tatalui sau, Ion Bogaciu, specializata in copertine si materiale textile, conform stirilekanald.ro. Dansa este nepoata Gabrielei Firea si a lui Florentin Pandele (primarul orasului ilfovean Voluntari), ajunsa deputat la 27 de ani.

(sursa foto: click.ro)

Corina a reusit in 2010 (la 21-22 de ani) sa-si cumpere o locuinta de 244 mp in Voluntari, unde este proprietar exclusiv. Conform declaratiei de avere, ea a incasat de la firma tatalui sau, in 2015, suma de 6.227 lei, ceea ce inseamna un venit de 518 lei pe luna.

Click pe aceeasi tema:  Bautura cu zer, banane si seminte de in care te poate scapa de grasimea abdominala!

Notele de la Bac ale Corinei Bogaciu sunt disponibile AICI, dupa cum urmeaza:

Limba romana: 7 oral; 5,35 scris;
Limba engleza oral: 8;
Matematica: 7,15;
Biologie: 8,6;
Educatie fizica: 10
Media: 7,68.

Despre Ion Bogaciu, presa a scris ca este var cu Florentin Pandele, primarul Voluntariului si sotul edilului de la Bucuresti, Gabriela Firea. Nu doar var, ci si nas de botez, pentru ca Pandele s-ar fi botezat ortodox cu vreo 15 ani in urma. Printre altele, Ion Bogaciu a mai fost viceprimar al Voluntariului si in prezent este consilier al aceleiasi localitati. Asadar, Corina ar fi nepoata dupa var a primarului Pandele.

Click pe aceeasi tema:  PITURCA lasa NATIONALA pentru Al Ittihad! Cine va lua locul de SELECTIONER?!

Tatal actualei deputate are la activ si un record: a reusit performanta de a fi despagubit cu 3,9 milioane lei (860.000 euro) pentru o parcela de 600 mp de teren peste care urma sa treaca soseaua de centura a Bucurestiului. Suma reprezinta aproape 10% din totalul despagubirilor acordate de Statul Roman pentru exproprierile realizate pentru acest proiect, pana anul trecut.

sursa: psnews.ro

 

spre