Cap Limpede

Multimedia

A lasat telefonul sa inregistreze in timp ce era operat! Ce a descoperit ulterior l-a scarbit!

Un barbat din SUA a lasat telefonul sa inregistreze in timp ce era operat dar a avut parte de o experienta extrem de neplacuta. Barbatul era ingrijorat ca nu va tine minte toate instructiunile pe care i le-au dat medicii, dupa o operatie de colonoscopie, asa ca a vrut sa se asigure ca toata discutia va ramane inregistrata in telefonul sau, scrie Daily Mirror, citat de onlinereport.ro.

Pe inregistrare a fost surprins momentul in care anestezista il jignea si ii vorbea urat. Dupa ce a iesit din operatie si a ascultat inregistrarea, americanul a descoperit cu stupoare ca fusese batjocorit de intreaga echipa de medici. Acestia isi faceau deja planuri despre cum sa-l evite dupa operatie, sa inregistreze un diagnostic fals si sa puna un asistent sa minta.

Unul dintre asistenti arata o iritatie pe corpul pacientului, medicii glumesc si ii spun sa nu puna mana, deoarece ar putea lua sifilis, sunt glume facute pe seama pacientului.

 

Vezi video cu inregistrarea in pagina urmatoare>>>>>>

Pagini: 1 2

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-80650").on("click", function(){ $(".com-click-id-80650").show(); $(".disqus-thread-80650").show(); $(".com-but-80650").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});