Acasă Stirile zilei Stiinta A inceput INVAZIA! OZN-urile isi fac simtita prezenta in diverse locuri de...

A inceput INVAZIA! OZN-urile isi fac simtita prezenta in diverse locuri de pe PAMANT!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un raport din 2014 prezinta cateva concluzii despre evenimentele petrecute in ultimii 60 de ani, rezultand ca OZN-urile isi fac simtita prezenta pe Pamant din ce in ce mai mult. 

In primul rand, raportul face referire la urmele materiale pe care OZN-urile le-au lasat, in calatoria lor pe planeta Pamant. Este vorba despre modificari electromagnetice care au fost inregistrate de aparate de masurare, in momentul in care ele se apropiau de Pamant.

O alta intamplare este cea petrecuta in anii 70, cand terenul unde a fost vazut stationand un OZN, a ars mai multe zile la rand, fara ca cineva sa poata stinge acest incendiu. Cercetarile au aratat ca solul isi schimbase proprietatile fizice si chimice, fenomen care a dus la aparitia focului. Un alt fenomen semnalat in acest raport este cel legat de luminile care apar in jurul unui avion, atunci cand acesta se afla in apropierea unui OZN.

Aceste lumini au fost inregistrate si de catre radare. Specialistii nu au putut explica producerea lor. Pilotii acestor avioane au relatat ca lumini de diferite culori au patruns in interiorul aparatelor, pret de cateva minute. O alta intamplare este cea petrecuta in anii 60, cand un bombardier american a urmarit un OZN, pe o distanta de mii de kilometri, survoland patru state americane. Radarele au inregistrat aceasta urmarire. La un moment dat, OZN-ul a disparut misterios si din raza vizuala a pilotului bombardierului, dar si de pe ecranul radarelor.

In anul 2014, un radar din Belgia a inregistrat un OZN, care mergea cu o viteza uriasa si care a executat miscari, pe care niciun aparat terestru nu le poate executa. Raportul face un top al tarilor, unde au putut fi observat cel mai mare numar de OZN-uri, in ultimii ani. Pe primul loc se afla SUA, urmate de Anglia, Spania, Rusia, Brazilia. Tarile cu cele mai putine aparitii sunt Germania, India si Mexic, tari care cu cativa ani inainte, erau in topul tarilor cu astfel de vizite. In ceea ce priveste SUA, aceste vizite sunt mai numeroase in partea de nord-est a continentului, acolo unde sunt amplasate cele mai multe baze militare si nucleare.

Perioada de timp in care s-au inregistrat cele mai multe aparitii ale OZN-urilor este cea cuprinsa intre orele 21.00 si 3.00 dimineata. Luna cu cele mai multe aparitii este iulie. Anii cu cele mai multe aparitii sunt 1947, 1952, 1957, 1966 si 1973. De remarcat este faptul ca luna ianuarie a anului curent, este peste medie, in ceea ce priveste aparitia si observarea OZN-urilor. O alta concluzie a raportului se refera la faptul ca de cele mai multe ori, radarele nu pot inregistra zborul unui OZN. Aceste au fie o viteza foarte mica, fie viteze foarte mari.

OZN-urile care survoleaza pamantul, la cativa metri inaltime, emit sunete care sunt inregistrate de aparate ca si cum ar fi sunete ale insectelor si operatorii nu-si pot da seama de existenta radarelor.

Multi oameni de stiinta au fost sceptici cu privire la fenomenul OZN. Anul 1979 a adus o prima proba care a ramas inregistrata pe aparatele radar si a fost recunoscuta ca fiind reala, chiar si de sceptici. O flota de OZN-uri a fost reperata de americanii care se aflau in Teheran, capitala Iranului, in anul 1979. Va reamintesc ca in acea perioada americanii acordau suport militar Iranului.

Avioane militare americane s-au ridicat de la sol si au plecat in urmarirea acestora. Ceea ce s-a intamplat a fost cel putin ciudat pentru acea perioada. Toate avioanele americane s-au defectat, in momentul in care au pornit in urmarirea OZN-urilor, si au fost nevoite sa revina la sol. Intamplarea a fost inregistrata de radarele din zona respectiva si a dat de gandit militarilor aflati in Iran.

In anul 1990, un eveniment similar s-a produs in Belgia, cand avioane NATO au pornit in urmarirea unei escadrile de OZN-uri. Manevrele pe care le-au facut OZN-urile ar fi ucis orice pilot pamantean.

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos