Unul din cei mai cunoscuti oameni din publicitate din Romania, Sorin Psatta, a decis sa faca un experiment social media folosindu-se de cea mai mare retea de socializare.

In jurul pranzului, acesta a observat un om al strazii dormind pe o banca, astfel ca l-a fotografiat si a transmis ca pentru fiecare like obtinut in decurs de 10 minute o sa-i dea un leu.

„Este 12 si 25, sunt in statia de tramvai, pe banca doarme un boschetar, asa ca m-am gandit sa testez rapid puterea Facebook-ului: daca tot se zice ca like-urile nu tin de foame o sa stau langa el 10 minute si, la sfarsit, o sa-i dau cate un leu pentru fiecare like strans in perioada asta, spunandu-i ca-i de la voi, my friends”, a scris Sorin Psatta.

postare 2_opt

Rezultatul a fost uimitor. In cateva minute postarea adunase sute de like-uri, iar dupa mai bine de cateva ore de la postare aceasta are nu mai putin de 1500 de aprecieri.

„Gata, l-am trezit, i-am dat 250 de lei da’ sunt convins că el crede ca inca viseaza hehe… Thank you, my friends, Facebook rulz indeed”, a incheiat Sorin Psatta, care a reinterpretat celebra zicala din Filantropica, „mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.