Acasă Stirile zilei Magda Vasiliu a ajuns la capatul rabdarii! „Domnilor guvernanti, unde e legea?????...

Magda Vasiliu a ajuns la capatul rabdarii! „Domnilor guvernanti, unde e legea????? Ca , atunci cand aveti de furat, va treceti ordonantele in cateva ore! Rusine!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Magda Vasiliu atrage atentia intr-o noua postare pe Facebook despre birocratia ucigatoare din Romania.

„Domnilor guvernanti, prietena mea, care luna de luna alearga de nebuna intre institutiile statului pe care voi Il administrati, tocmai ce m a anuntat ca e in cautarea unui expert, care isi va da (sau Nu), semnatura pentru ca eu, mama platitoare de taxe si contributii, sa mi pot lua in continuare amaratul ala de concediu medical!

O hartie parafata de spitalul de aici certifica inca din iulie atat diagnosticul, cat si durata tratamentului…12 luni. Pentru cei de la Bucuresti hartia are aceeasi valoare ca si sistemul medical romanesc, adica zero.

Prietena mea alearga luna de luna de la Marie Curie ( unde Un singur medic poate semna hartiile….daca pleaca in concediu sau vrea sa stea acasa 3 zile, deja am o problema) la DSP, la Casa asigurari, la medicul de familie si invers, sa le arate unor angajati ai statului ca Vlad chiar face investigatii, analize etc….Niste lucratori din sistemul de sanatate cer pe zile (!) acte doveditoare, fapt care arata ca , desi lucreaza Sanatate, n au nici cea mai vaga idee despre cum se desfasoara un protocol chimioterapeutic…..sunt cure, pauze, evaluari, iar cure etc…….Ba mai mult, spun senini:” Nu ne am mai confruntat cu o astfel de situatie!”.

Pai, normal ca Nu! Cine dracu e dement sa si lase copilul in spital sau zacand, acasa, ca sa alerge dupa niste acte de cacat?!? Multi, cei mai multi renunta……D aia nu v ati mai confruntat!!! Luna de luna traduc si legalizez hartii medicale, desi diagnosticul si tratamentul sunt fix aceleasi de luna trecuta….Cat despre schimbarea legii….nu se mai aude nimic!!! Ati promis, ati vorbit la tv, m ati asigurat lucrurile se schimba! Eu, in naivitatea mea, am fost tentata sa va cred! Bine ca n am facut o!!! Deci , dlor guvernanti, unde e legea????? Ca , atunci cand aveti de furat, va treceti ordonantele in cateva ore! Rusine!”, scrie pe Facebook Magda Vasiliu.