Acasă Politic Dragnea are nepoti generosi: A primit un BMW X5 de la ei,...

Dragnea are nepoti generosi: A primit un BMW X5 de la ei, iar masina o foloseste iubita sefului PSD! A fost luat in vizor de procurorii din America de Sud!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liviu Dragnea sustine ca a primit un BMW X5 ca „donatie” din partea nepotilor. Masina este folosita de iubita sefului PSD, Irina Tanase.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea ARE un BMW X5 din partea „cumnatei si a nepotilor” ca donatie. Potrivit presei, masina este folosita de catre iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase.

Conform declaratiei de avere, liderul PSD a obtinut anul trecut 220.00 de lei dintr-un contract de inchiriere si 630.000 de lei din vanzarea unui imobil si a unui teren in Turnu Magurele. In plus, a castigat 77.000 de lei – indemnizatia de deputat. Liviu Dragnea are plasamente la hotel Turris de 80.710 de lei si 460.110 de lei. Anul trecut a primit donatie din partea nepotilor un BMW X5 fabricat in 2009.

Luat in vizor de procurori

Jurnalistii de la Rise Project anunta noi dezvaluiri despre afacerile dubioase ale lui Liviu Dragnea, seful PSD.

Investigatia RISE Project despre secretele din America de Sud ale lui Liviu Dragnea & comp. a devenit un documentar difuzat pe a doua mare retea de televiziune din Brazilia, RecordTV, si a intrat in colimatorul procurorilor de acolo, explica jurnalistii.

RISE Project, impreuna cu reporteri ai postului de televiziune Record TV, a doua cea mai mare retea de televiziune din Brazilia, au documentat intrarile si iesirile lui Liviu Dragnea si ale apropiatilor sai in tara de peste Atlantic. Am obtinut indicativele zborurilor care i-au adus in Fortaleza, oras din nord-estul Braziliei unde si-au desfasurat afacerile, numerele pasapoartelor folosite precum si datele si orele exacte cand acestia au trecut prin punctele de frontiera. Aceste informatii arunca o noua lumina asupra activitatilor ascunse desfasurate de Dragnea si prietenii sai atat in Brazilia cat si in Romania.

Citeste continuarea pe Rise Project.