Acasă World A inceput era Trump! Vezi previziunile sumbre!

A inceput era Trump! Vezi previziunile sumbre!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Republicanul Donald Trump a depus juramantul pe scarile vestice ale Capitoliului si a devenit al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Depunerea juramantului a fost urmata de ropote intense de aplauze.

“Jur in mod solemn ca voi indeplini cu credinta indatoririle institutiei de Presedinte al Statelor Unite si ca imi voi consacra toate fortele pastrarii, protejarii si apararii Constitutiei Statelor Unite”, sunt cele 35 de cuvinte ale juramantului depus de presedinte, care sunt prevazute in Articolul al II-lea al Constitutiei Statelor Unite.

Ce ne asteapta in 2017

„2017 va fi anul cocosului in zodiacul chinezesc. Va fi plin de neprevazut”, a declatat Voropchievici la Antena 3. Numerologul a mai spus ca in 2017 pot exista conflicte armate serioase cu Trump presedinte si nu ne ocoleste razboiul.

De asemenea, Baba Vanga ar fi prezis ca al 44-lea președinte al Americii va fi un lider de culoare, insa dupa ce mandatul lui Barack Obama se va incheia efectiv NU va mai exista un alt șef la Casa Alba.

Potrivit profetiei infricosatoare, citate de Yahoo News, dar si de surse de notorietate gen Washington Post, tara va intra intr-o criza teribila in preajma predarii mandatului de presedinte si se va declansa o divizare dura intre statele din nord si cele din sud, caz similar Razboiului Civil American.