Acasă Politic Senatoare PNL: Salariul de la Parlament nu-mi ajunge nici de coafor!

Senatoare PNL: Salariul de la Parlament nu-mi ajunge nici de coafor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O senatoare liberala accentueaza frustrarile sutelor de parlamentari care au cerut pensii suplimentare, salarii ca in Occident, si, in general, mai multe privilegii. 
Protagonista este Vasilica Steliana Miron – senator PNL care spune ca indemnizatia de parlamentar este atat de mica, incat banii nu-i ajung nici macar pentru coafor, informeaza B1 TV.
Iar senatorul marturiseste ca pentru a-si pastra imaginea este nevoita sa apeleze la banii sotului ei.
„Prefer hainele si pantofii de la producatorii locali. Am si discount-uri foarte mari. Noroc cu sotul meu si cu parintii mei ca ma sustin financiar. Din salariul de la Parlament nu mi-ar ajunge banii nici pentru coafor”, spune senatorul PNL.
Salariul de parlamentar nu i-ar ajunge nici pentru haine, mai ales ca tot, parlamentarul PNL spune ca o tinuta o costa aproximativ 600 de lei si ca, desi prefera hainele mai ieftine, niciodata nu s-a imbracat de doua ori la fel.
Vasilica Steliana Miron a trecut la PNL in luna februarie 2014, aflandu-se acum la primul mandat de senator.
In ceea ce priveste veniturile sotilor Miron, acestea sunt indemnizatia de senator de aproximativ 60.000 de lei pe ultimul an fiscal al Stelianei Miron, adica aproximativ 5.000 de lei lunar, precum si onorariul de aproape 98.000 de lei al executorului judecatoresc Catalin Miron.

sursa: b1.ro