Acasă Stirile zilei Social Imagini emotionante. Maria, fetita din Retezat a carei mama a refuzat sa...

Imagini emotionante. Maria, fetita din Retezat a carei mama a refuzat sa o abandoneze la nastere, a fost botezata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Maria, fetita din Retezat a carei mama a refuzat sa o abandoneze la nastere, a fost botezata cum se cuvine.

Cazul lor a impresionat o tara intreaga: tanara de 22 de ani, alungata cu pruncul in brate de-acasa, traia intr-o saracie cumplita, in frig, si rabda de foame intr-o camaruta. Din fericire, oameni generosi le-au sarit in ajutor si, dintre ei, s-au ivit si nasele fetitei, ca ursitoarele din poveste!

Galagioasa si cu personalitate puternica. Asa am gasit-o pe Maria, in cea mai importanta zi. Dupa ce i-au aflat povestea de la televizor, doua femei din Mures si Alba s-au oferit sa o crestineze. Iar traditia din muntii Retezat a fost respectata cu sfintenie. Fetita a fost imbracata de moasa, care la intrarea in biserica i-a incredintat-o uneia dintre nase.

La slujba de botez au participat zeci de oameni din toata tara, care le-au ajutat pana acum pe Maria si pe mama ei.

Maria Sanislav, moasa: „Cu bunavointa lui Dumnezeu am reusit astazi sa o crestinam pe micuta Maria si vom veghea asupra ei sa creasca sanatoasa.”

Povestea fetitei si a mamei sale, Alina, de 22 de ani, a impresionat o tara intreaga, in urma cu trei saptamani. Tanara a fost alungata de acasa, de familia ei, pentru ca nu a vrut sa-si abandoneze in spital bebelusul nascut dintr-o relatie de iubire. Tatal copilei le-a parasit, iar mama si pruncul au ajuns sa stea intr-o cocioaba, sa indure frigul si sa rabde de foame! Acum, Maria si Alina stau intr-o casa noua, daruita de oameni cu suflet mare, care le-au ajutat si cu mobila, alimente, haine si ceva bani.

Sursa: stirileprotv.ro

Citeste caplimpede