Acasă Politic PENIBIL! Victor Ponta a gresit prima strofa din Imnul Romaniei la Antena...

PENIBIL! Victor Ponta a gresit prima strofa din Imnul Romaniei la Antena 3! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Victor Ponta a demonstrat tuturor romanilor ca nu stie bine nici macar prima strofa din Imnul Romaniei, laudandu-se in prealabil ca il stie pe de rost in intregime.

„Stiu toate versurile imnului”, a spus Victor Ponta, amintind de cum se canta pe stadioane la meciuri. El a inceput sa recite, insa s-a incurcat chiar la al doilea vers.

„Desteapta-te, romane, din somnul cel de moarte / In care te-adancira barbarii tai tirani”, a spus premierul, in loc de „barbarii de tirani”.

Pentru finalul campanie Klaus Iohannis si Victor Ponta au ales ca in ultimele aparitii televizate sa fie singuri, primul la Digi 24, al doilea la Antena 3.

Premierul a fost prezent in platourile televiziunii familiei Voiculescu, alaturi de premierul Italiei, Matteo Renzi, venit sa-l sustina pe final de campanie. Dupa ce premierul italian a parasit studioul, alaturi de prezidentiabilul PSD au venit mama premierului si sotia acestuia, europarlamentara Daciana Sarbu. In spatele candidatului Aliantei PSD-PC-UNPR s-au aflat mai multi ministri ai guvernului Ponta. Actorul Dorel Visan a venit in studioul Antenei 3 sa-si anunte sprijinul pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale.

Sursa: gandul.info