Acasă Stirile zilei Klaus Johannis, profesorul! Ce spun fostii colegi si elevi despre liderul PNL!

Klaus Johannis, profesorul! Ce spun fostii colegi si elevi despre liderul PNL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

Foto: arhiva Rondul de Sibiu

Inainte sa fie primarul Sibiului, iar acum presedintele celui mai vechi partid din Romania, Klaus Johannis a fost dascal. O meserie la care face referire cu mandrie ori de cate ori are ocazia. Cum era insa profesorul Klaus Johannis atunci cand era departe de lumina reflectoarelor? Fostii colegi si elevi au doar cuvinte de lauda vizavi de actualul sef al PNL.

Citeste si Johannis are o inima foarte sensibila

“Era un profesor sever, da, obiectivele au fost destul de sus puse dar au fost rationale si transparente, adica la Brukenthal la real a avut cerinte, la Pedagogic unde lucram eu si unde am fost colegi cerintele au fost adaptate profilului scolii, au fost de atins, nu au fost de o severitate absurda si fiecare elev care a lucrat si a fost atent stia foarte bine ca aceste cerinte puteau fi atinse. Niciun elev nu avea impresia ca li cere ceva imposibil de realizat. La domnul Johannis a fost clar din clasa care sunt fenomenele care trebuiesc studiate si invatate, iar cerintele au fost la fel de clar stabilite, fiecare elev stia foarte clar ce ar trebui sa stie ca sa obtina nota maxima sau ce ar trebui sa stie ca sa obtina cel putin nota 5, deci a fost un demers rational, transparent”, a povestit pentru adevarul.ro prof. Hermann Gerold, actualul director al Colegiului National Samuel von Brukenthal din Sibiu si fost director adjunct al Colegiului Pedagogic din Sibiu.

 

Si fostii elevi se declara multumiti de profesorul Klaus Johannis.

„Preda destul de clar si direct, cu exemple foarte clare. Explica foarte bine, incat intelegeam cu totii, nu era o materie care sa ni se para grea chit ca eram la uman. Era un profesor normal, nici prea exigent, era corect”, a rememorat Johanna Adam, fosta CITESTE MAI MULT PE esibian.ro