Acasă Life Dezvoltare Personala Cele 15 secrete ale invataturilor spirituale universale

Cele 15 secrete ale invataturilor spirituale universale

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In aceste vremuri, cei mai multi dintre noi ne aflam intr-o stare de confuzie si ne aflam in cautarea unui sprijin pentru a putea sa ne usuram temerile interioare. Linstea, pacea si tot ceea ce ne dorim se afla in interiorul nostru, iar marile invataturi spirituale sunt cele care ne indeamna pasii in aceasta directie. Acestea ne indeamna sa privim in interiorul nostru, sa constientizam modul in care ne traim viata, modul in care le facem rau celorlati si mediului in care traim prin intermediul actiunilor noastre, potrivit e-dimineata.ro.

1. Suntem o singura familie

Dincolo de dogme, cutume si tipicuri, adevarul este unul si acelasi. Acesta nu poate fi transformat sau ascuns prin intermediul unor cuvinte goale. Toate religiile sunt una si aceasi religie. Omenirea este o singura familie si ne aflam pe Pamant pentru a afla cine suntem cu adevarat si pentru a ne reconecta cu Divinitatea din noi.

 

2. Exprimarea individuala a Divinitatii

In Univers exista o singura energie universala care ne unifica pe fiecare dintre noi si pe fiecare fiinta vie cu Divinitatea. Fiecare dintre noi suntem expresia unica a acestei energii si ne aflam aici pentru a invata din ce in ce mai multe aspecte despre legatura pe care o avem cu aceasta energie. Ne aflam aici pentru a canta si pentru a ne bucura de darurile primite in ton cu energia Divina si pentru a fi recunoscatori pentru momentele pe care le petrecem pe Pamant.

 

3. Dualitatea

In timpul pe care-l vom petrece pe Pamant ne vom putea exprima Sinele in diferite feluri. Fiecare dintre noi am parasit lumea spiritelor si am pasit intr-o lume a formelor. Aceasta dualitate care se afla in fiecare dintre noi – spirit si forma fizica – adesea produce confuzie in randul multor oameni deoarece uita cine sunt ei cu adevarat – dualitatea lor. Fiecare dintre noi suntem in acelasi timp fiinte atat fizice cat si fiinte spirituale. De asemenea, in diferite etape ale vietii noastre ne exprimam mai mult dintr-un loc sau din altul. Menirea noastra este sa constientizam adevarata noastra esenta si sa ne reintoarcem “acasa”, de unde am plecat.