Acasă Politic Gheorghe Stefan: Udrea trebuie sa faca o telecabina la Piatra-Neamt!

Gheorghe Stefan: Udrea trebuie sa faca o telecabina la Piatra-Neamt!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul din Piatra-Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ca Udrea va trebui sa construiasca o telecabina in orasul sau, drept rasplata pentru plimbarea cu telegondola pe care i-a oferit-o.

La intalnirea dintre Elena Udrea si sustinatorii motiunii sale si delegatii care vor reprezenta Capitala la Conventia Nationala a PDL, Gheorghe Stefan a aratat ca sustinerea sa fata de Udrea nu este legata de faptul ca ar fi fost favorizat de fostul ministru al Dezvoltarii Regionale.

“O sa se spuna ca Stefan o sustine ca i-a facut telegondola. Dar sa va spun adevarul, ca televiziunile astea care nu sunt cu noi ne mascaresc asa si ne fac in toate felurile. Telegondola ii facuta la Piatra Neamt dintr-un credit de la Alfa Bank. I-am dat drumul in 2007 si doamna Udrea nu era nici macar deputat sau ministru si cand a venit in vizita ca ministru al Turismului, bineinteles ca a trebuit sa ne tragem cu telegondola amandoi”, a precizat Stefan.

Primarul din Piatra Neamt crede ca, pentru plimbarea cu telegondola oferita la Piatra-Neamt, Udrea ii este datoare cu o telecabina.

“De-aia acuma Elena Udrea e datoare: trebuie sa faca o telecabina la Piatra Neamt cand o sa revina ca ministru sau poate chiar prim-ministru”, a spus
Via: Circul Politic