Acasă Cultura Cinemagia CREATORII trilogiei „MATRIX”, doriti de Warner Bros sa faca „Justice League”

CREATORII trilogiei „MATRIX”, doriti de Warner Bros sa faca „Justice League”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ben Affleck nu se va afla la carma filmarilor pentru pelicula care ii reuneste pe super eroii celor de la DC Comics dupa modelul „The Avengers/Razbunatorii” 3D.

Studiourile Warner Bros. pregatesc de ceva vreme „Justice League”, filmul care ii va aduce impreuna pe Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman si The Flash.

Reprezentatii lui Ben Affleck au declarat ca regizorul/actorul nu se va implica in acest proiect asa cum anunta Variety in urma cu cateva saptamani:

„Justice League suna interesant, insa nu este ceva la care lucrez acum!”

a dezvaluit actorul.

Urmatorii pe lista celor de la Warner Bros. sunt creatorii trilogiei Matrix, Lana si Andy Wachowski.

Cei doi revin in 2012 dupa o pauza de 4 ani cu un nou film, „Cloud Atlas” un science fiction cu un scenariul complex si incitant care urmareste o varietate de personaje.

Trilogia „Matrix”, creata de fratii Wachowski, cu Keanu Reeves in rolul principal, a avut incasari de peste 1,6 miliarde de dolari, datorita efectelor speciale inovatoare si scenelor de lupta spectaculoase, cei doi regizori fiind considerati deschizatori de drumuri in materie de tehnici cinematografice revolutionare.

Filmul „Justice League” este anuntat de Warner Bros. pentru 2015 cand rivalii de la Marvel si Disney vor lansa „The Avengers 2”, scris si regizat tot de Joss Whedon. Warner Bros l-a angajat pe scenaristul Will Beall sa se ocupe de scriptul de la „Justice League” o echipa de super eroi formata din Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Aquaman, Martian Manhunter.

„Justice League” a aparut pentru prima data in benzile desenate DC Comics in anii 1960 iar de atunci fanii americani viseaza la o astfel de reuniune pe marile ecrane.