Acasă Life Horoscop ZODIAC: Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun…cat de repede iti...

ZODIAC: Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun…cat de repede iti trece supararea dupa o cearta cu iubitul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Berbec: Nu poti tine supararea mai mult de jumatate de ora, nu iti place sa stai suparata o zi intreaga pe cel care iti detine inima, conflictele trebuie rezolvate repede si nu lasate sa mocneasca zile intregi.

Taur: Iubesti cu toata inima, de aceea nu tii supararea aproape deloc; poate stai un pic morocanoasa, dar imediat ce iti zambeste, iti si fuge supararea de pe fata.

Gemeni: Depinde de motivul supararii, insa, de cele mai multe ori, daca stie cum sa te impace, uiti repede cu ce te-a deranjat si va bucurati unul de prezenta celuilalt.

Rac: Urasti sa stai suparata, preferi sa discuti, chiar daca esti imbufnata si nervoasa, asa te descarci si in cateva minutele iti trece.

Leu: Esti foarte incapatana si, de obicei, reusesti sa tii supararea chiar si cateva zile bune, daca asta iti propui; orice suparare se plateste destul de scump la tine.

Fecioara: Daca gaseste cuvintele potrivite cu care sa te ademeneasca, atunci cedezi in bratele sale primitoare si sub privirea lui cuceritoare, cu inima deschisa.

Balanta: Esti foarte carismatica si eviti cat poti conflictele, insa, daca te-a suparat cu adevarat, nu ii mai suporti prezenta, preferi sa nu il vezi cateva zile bune, decat sa il ai in fata si sa fii tentata sa il sugrumi cu propriile tale maini.

Scorpion: Cel mai mult tii o suparare cam o zi intreaga, apoi cauti tot felul de scuze sau motive pentru a va impaca repede, nu vrei sa pierzi timpul in care ati putea fi fericiti, stand ursuzi si suparati unul pe altul.

Sagetator: Acum te certi si in urmatorul minut trebuie sa te impaci, altfel nu ai cum sa treci peste zi; esti genul de persoana care se consuma, care nu poate sa doarma daca lucrurile nu sunt clare, de aceea nu tii supararea mai deloc, ti se pare inutila si in defavoarea tuturor.

Capricorn: Nu poti forta o impacare, pana nu te linistesti tu, nu te poti impaca, iar asta poate tine cateva ore sau cateva zile bune.

Varsator: Foarte greu te poti supara pe iubitul tau, de aceea cand te superi, de obicei, ti-e ciuda ca nu poti sa ii intorci spatele si chiar sa nu il mai bagi in seama, dar sentimentele te intorc repede din drum si iti spulbera intentiile.

Pesti: Din cauza orgoliului, o suparare te poate tine extrem de mult si reusesti sa treci peste doar in cazul in care el cedeaza si vine si iti cere iertare sau face tot posibilul sa se caiasca si sa iti caute iertarea.